Community

Dé community om samen nieuw perspectief te ontdekken

Je krijgt steun én inspiratie na verlies van je kind of partner

Bekijk de voordelen 


Ontmoetingen

Kom in contact met gelijkgestemden die ook hun leven weer positief willen vorm geven.

Online coaching

Regelmatig nieuwe informatie en gelegenheid voor vragen bij online coaching door Vera Duijnisveld

Inspiratie

Laat je inspireren en motiveren voor nieuw perspectief, waardoor je die gewenste stap vooruit zet!

Je leven vormgeven 

Wanneer je moet leren leven met het verlies van je kind of partner, vraagt dit enorm veel van je. In eerste instantie is het 'overleven' en de nodige 'regelzaken' doen. Daarna volgt er een periode waarin je kijkt hoe je verder wil gaan. Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend omdat ieder verlies uniek is en iedere situatie weer anders is.


Steun en begrip is bij al deze veranderingen welkom en daar draagt de community Verlieskundig Kompas aan bij. In de online omgeving vind je lotgenoten die ook hun weg weer zoeken in het leven. Wat helpt hen daarbij en hoe krijgen zij weer zin in het leven. Tips en inspirerende informatie worden gedeeld.

 
Verlies leren dragen moet je zelf doen, maar het hoeft niet alleen. De community  is er voor alle vrouwen die na verlies hun leven weer op een fijne en betekenisvolle manier willen vormgeven. Hierdoor voel je je beter en is er weer vertrouwen en nieuw toekomstperspectief.

Ja graag!
Fijne en warme plek

Naast steun van familie en vrienden vind ik het superfijn om ook hier mijn verhaal te delen. Ik vind er écht begrip en goede tips.

Genoeg inspiratie om mijn leven weer vorm te geven.

Logo Verlieskundig Kompas

Saskia

Praktische info
Alle informatie overzichtelijk bij elkaar is erg handig. Nieuwe inzichten helpen mij thuis en op mijn werk, waardoor ik beter met moeilijke situaties kan omgaan. Ik zit weer lekkerder in mijn vel.
Logo Verlieskundig Kompas

Hannie

Blij dat ik het heb!

Het  Verlieskundig Kompas online programma en de coaching heeft mij goed gedaan. Ik heb meer energie, weet wat ik wil en hoe ik dat kan aanpakken. Het is fijn dat ik leuke mensen heb leren kennen

Logo Verlieskundig Kompas

O. van der V.

In onze community maak je samen een stap vooruit!

Community maakt het verschil

In de Verlieskundig Kompas community is er niet alleen gelegenheid om  contact te hebben met elkaar, vragen te stellen en een programma te volgen, maar je kan er ook jouw favoriete boek bespreken of een mooie quote plaatsen. Kortom het is een dynamische en inspirerende omgeving.

Als lid heb je ook het voordeel om je als eerste aan te melden voor bijeenkomsten en webinars georganiseerd door de praktijk Verileskundig Kompas. Kortom: het is een fijne plek om te komen en 'op te laden' voor het dagelijks leven.

Een warm welkom!

Praten over verlies is niet altijd makkelijk. Er is ook niet altijd meer begrip voor jouw situatie wanneer het verlies langer geleden is. Door nieuw verlies kan eerder verlies weer voelbaar zijn en om aandacht vragen. In de community Verlieskundig Kompas vind je niet alleen begrip en steun, maar ook inspiratie om verder te gaan na verlies. Het is een online omgeving waar je welkom bent. Je mag jouw verhaal vertellen en je kan lezen wat anderen geholpen heeft. Heb je twijfel of dit iets voor je is? Het is een makkelijke en haalbare stap om gewoon eens uit te proberen. Het stimuleert je om ook weer toekomstplannen te maken. Daarbij vind je interessante en actuele informatie over leren leven met verlies.  Het zijn boeiende gespreksonderwerpen. De community is een plek die bijdraagt aan jouw welzijn en je helpt om een positieve stap vooruit te maken.

Coaching & training

Naast contact en alle informatie over verlies en verder gaan is er meer. Voor degenen die graag een stap vooruit willen maken is er de keuze om het Verlieskundig Kompas online programma te volgen. Dat kan fijn in je eigen omgeving en op de tijd die jou uitkomt.


Wil je daarbij graag persoonlijke gesprekken en begeleiding, dan is er het Verlieskundig Kompas jaarprogramma  Het is een uniek programma met verrassende leerzame én leuke onderdelen. Een positieve gewenste verandering krijgt hierdoor alle kans om werkelijkheid te worden. Als je daar meer over weten, stuur mij dan een berichtje of vraag het perspectiefgesprek aan.

Thema's die je terugziet in de community

Verlies van een kind

Onvoorstelbaar en intens ingrijpend is het verlies van een kind. Werken of andere activiteiten, hoe pak je deze weer op. Ervaringsverhalen helpen en geven inzicht.

Verlies van een partner

En dan ben je je maatje kwijt. Hoe geef je weer invulling aan je leven. Waar loop je tegenaan en welke obstakels kun je oplossen. Kennis helpt bij verandering.

Verlies van dierbare

Het verlies van je broer, zus, een geliefde tante, oom,  familielid, vriend(in) of collega. Soms raakt het ene verlies het andere. Er is 'onzichtbaar' verlies. Wat geeft kracht.

Pasen, Sint & Kerstmis

Hoe ga je om met bijzondere dagen zoals Pasen, Sinterklaas, Kerstmis. Voor veel mensen zijn dit feestelijke dagen, maar na ingrijpend verlies is dit vaak heel anders...

Boeken en auteurs

Ieder jaar verschijnen er weer mooie en bijzondere boeken. Je vindt er herkenning in en inspiratie voor een positieve verandering. Hulp bij een stap vooruit.

In de media

Op tv, Fb en sociale media is er ook regelmatig aandacht voor verlies. Hoe gaan andere mensen hiermee om en wat helpt hen? Wat vertellen professionals?
Makkelijk online
Thuis een webinar volgen is fijn. Het is even persoonlijk contact waarbij je een vraag kan stellen.
Logo Verlieskundig Kompas

Edith

Zelfverzekerder
Ik sta sterker in mijn schoenen. Coaching en reacties van anderen hielpen mij vooruit.
Logo Verlieskundig Kompas

Gerda

Hoop

Door alles wat ik hoorde en gelezen heb, geloof ik dat er écht nieuw toekomstperspectief is.

Logo Verlieskundig Kompas

Mw. M.

Je staat er niet alleen voor!

Wat is belangrijk na ingrijpend verlies? Allereerst steun van lieve mensen om je heen. Daarna, als er meer tijd is om na te denken hoe je verder wil, kijk je naar andere mogelijkheden. De Verlieskundig Kompas community is er écht voor jou. Voor vrouwen als jij die graag vooruit willen, die zich weer 'happy' willen voelen. Je bent er van harte welkom en je mag jezelf zijn

Het valt niet mee om 'de draad' weer op te pakken en je ervaart soms ook dat je nu maar 'gewoon' weer verder moet, omdat er nog zoveel andere goede dingen zijn.

Begrijpelijk dat het moeilijk is: het is leren leven met verlies waarbij zowel het gemis er mag zijn én ook het nieuwe perspectief dat zich gaandeweg laat zien. In de community is dit allemaal bespreekbaar, daarbij vind je informatie die daarbij helpt. Twijfel niet als je voelt dat dit goed voor je zou zijn. Meld je nu aan en maak gebruik van het tijdelijke introductie aanbod. Kies voor die positieve verandering!

Ben jij klaar voor die stap vooruit?

Kom bij Verlieskundig Kompas!

Per jaar

tijdelijk 97,00
75,00
  • Lidmaatschap 'Verlieskundig Kompas'
  • Kennisbank
  • Webinars
  • Actuele informatie
  • Contact Vera

Per kwartaal

tijdelijk 35,00
€22,50
  • Lidmaatschap 'Verlieskundig Kompas'
  • Kennisbank
  • Webinars
  • Actuele informatie
  • Contact Vera
Het bedrag (ex 21% btw) wordt automatisch per kwartaal of jaar van je rekening afgeschreven. Bij een kwartaal- of jaarabonnement krijg je twee weken van te voren een mail of je je abonnement wil laten doorlopen of stopzetten.
arrow_drop_up arrow_drop_down