arrow_drop_up arrow_drop_down

Verlies en verder gaan, het belang van begrip

  • Verlies van een dierbare: plotseling of verwacht. Steun en begrip zijn heel belangrijk.
  • Leven met verlies: zelf doen, maar niet alleen.
  • Erkenning en herkenning van gemis.
  • Wat geeft steun en helpt jou na verlies.
  • Een nieuwe balans en nieuw perspectief.
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naar toe sturen?
Je gegevens zijn veilig en je kunt je op ieder moment afmelden
Downloaden
De tips in dit e-book hielpen mij een eerste stap vooruit te zetten. Het gaf steun dat ik niet de enige ben die het moeilijk vindt om mijn werk en alles weer te doen. Ik probeer nu meer te praten over mijn verlies. Ik heb ervaren dat er hierdoor meer begrip is voor mijn situatie en dat is erg fijn. 

Cliënt

Als professioneel help ik nieuw perspectief te vinden na het ingrijpende verlies van je kind, partner of dierbare. Mijn eigen ervaringen dragen bij aan inspirerende begeleiding waardoor persoonlijke doelen worden behaald. Dit heeft positieve gevolgen voor je dagelijks leven.
Het e-book helpt jou bij een eerste stap vooruit door:


  • Praktische tips voor het dagelijks leven
  • Quotes van bekende auteurs
  • Bemoediging en motivatie voor jouw persoonlijke weg


Vera Duijnisveld


10+

> 10 jaar ervaring.

500+

Trouwe volgers.

350+

Downloads e-books & artikelen.

Herkenning

Terwijl ik het e-book las, was duidelijk dat Vera hier veel ervaring mee heeft.

Janna de V.

Mooi!

De gedichten in het e-book waren voor mij heel ontroerend.

Karin F.

Aanrader!

Dit e-book helpt je echt anders te kijken naar je situatie.

Mw. Van Dijk

Inzicht

Het e-book hielp mij te praten met familie. Ik kon het beter uitleggen.

Bea J.

Begrijpelijk

Het e-book leest prettig en is praktisch met duidelijke tips.

Mw. Sanders

Stap vooruit

Het e-book motiveerde mij om te doen wat goed voor mij is.

Hannie van E.

Een stap vooruit en nieuw toekomstperspectief

Wil jij écht die positieve verandering in je dagelijks leven? Het e-book helpt jou bij die eerste stap vooruit. Steun, begrip en tips helpen bij keuzes maken. Uitstel is hierdoor geen optie meer.  Vraag nu het gratis e-book aan.
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naar toe sturen?
Je gegevens zijn veilig en je kunt je op ieder moment afmelden.
Gratis e-book