Vera Duijnisveld

Een stap vooruit...

Gratis e-book: 'Verlies van je kind of partner. Met begrip, steun en hulp je leven opnieuw vormgeven.'

Verlies van je kind of partner

  • Plotseling of verwacht: steun en begrip zijn heel erg belangrijk.
  • Leven met verlies: zelf doen, maar niet alleen.
  • Erkenning en herkenning van gemis.
  • Wat geeft steun en helpt jou na verlies.
  • Een nieuwe balans en nieuw perspectief.
50%
Ja ik wil tips en ontvang het e-book
Download E-book
Steun, begrip en hulp
Rouwbegeleiding
De tips in dit e-book hielpen mij een eerste stap vooruit te zetten. Het gaf steun dat ik niet de enige ben die het moeilijk vindt om mijn werk en alles weer te doen. Ik probeer nu meer te praten over mijn verlies. Ik heb ervaren dat er hierdoor meer begrip is voor mijn situatie en dat is erg fijn. 

Ria

Vera Duijnisveld

Erkenning, herkenning & tips

Zowel ervaringsdeskundig als  professioneel help ik nieuw perspectief te vinden na het ingrijpende verlies van je kind of partner. Persoonlijke ervaringen dragen bij aan inspirerende begeleiding. Dit heeft positieve gevolgen voor je dagelijks leven.


Het e-book helpt jou bij een eerste stap vooruit door:

  • Praktische tips voor het dagelijks leven.
  • Quotes van bekende auteurs.
  • Bemoediging en motivatie voor jouw persoonlijke weg.
  • Informatie over hulp bij leren leven met verlies.

10+

> 10 jaar ervaring.

500+

Trouwe volgers.

350+

Downloads e-books & art.

Herkenning

Terwijl ik het e-book las, was duidelijk dat Vera hier veel ervaring mee heeft.

Logo Verlieskundig Kompas

Janna de V.

Mooi!

De gedichten in het e-book waren voor mij heel ontroerend.

Logo Verlieskundig Kompas

Karin F.

Aanrader!

Dit e-book helpt je echt anders te kijken naar je situatie.

Logo Verlieskundig Kompas

Mw. Van Dijk

Inzicht

Het e-book hielp mij te praten met familie. Ik kon het beter uitleggen.

Logo Verlieskundig Kompas

Bea J.

Begrijpelijk

Het e-book leest prettig en is praktisch met duidelijke tips.

Logo Verlieskundig Kompas

Mw. Sanders

Stap vooruit

Het e-book motiveerde mij om te doen wat goed voor mij is.

Logo Verlieskundig Kompas

Hannie van E.

Een stap vooruit naar nieuw perspectief

Wil jij écht die positieve verandering in je dagelijks leven? Het e-book helpt jou bij die eerste stap vooruit. Herkenning en erkenning zijn hierbij belangrijk. Steun, begrip en tips helpen bij keuzes maken. Vraag nu het gratis e-book aan.

Steun, begrip en hulp