Vera Duijnisveld

Verlieskundig Kompas

Verlieskundig Kompas

Fijne relaties

Inzichten voor fijne ontspannen omgang met naasten en collega's.
Verlieskundig Kompas
Nieuwe koers en vooruitzichten die fijn en betekenisvol zijn voor jou.
Verlieskundig Kompas
Weer zin in het leven hebben met meer energie en 'happy' voelen.
Verlieskundig Kompas

Kwetsbaar na verlies

Tijdens het Verlieskundig Kompas programma heb je positieve stappen vooruit gezet. Een goede basis is gelegd en je hebt voor ogen welke koers je wil varen.

Je wil echter graag het niveau van je doelen verhogen, zodat er 'een buffer' is die een stootje kan hebben tijdens moeilijk momenten en periodes. Hierdoor kan je dit beter verdragen, eerder herstellen en terugkeren naar je basis.


Tegenwind zorgt  voor onbalans, bijvoorbeeld door:

  1. stress op werk
  2. gezondheidheidsproblemen
  3. spanning in contact met anderen of
  4. belemmerende overtuigingen.

Je voelt je nog kwetsbaar door je verlies en hierdoor eerder geraakt en uit evenwicht. Het valt dan niet mee om je koers vast te houden. Je wil echter voorkomen dat je terugvalt of dat de reis naar duurzaam perspectief langer duurt dan nodig is.


Leren leven met verlies vraagt tijd. Handvatten en acties vragen aandacht om vast te houden en duurzaam te integreren in je leven. Het is fijn als je hierbij vertrouwde hulp krijgt en steun die nodig is om vol te houden en daar te komen waar je wil zijn. Het is een nieuwe fase in leren leven met verlies, je leven blijvend vormgeven zoals jij dat wil en nodig hebt.

Support

Ik vind het belangrijk om er écht voor iemand te zijn, zeker op momenten die zwaar vallen en extra verdrietig zijn. Je hoeft het niet alleen te doen.

Het Verlieskundig Kompas on demand coaching is er voor jou als jij vastbesloten bent om je leven weer fijn en betekenisvol te maken. Je krijgt persoonlijke gesprekken die maatwerk geven en aansluiten op waar jij nu precies staat. Het geeft een goed vervolg aan jouw nieuwe koers.

De on demand coaching geeft steun  op momenten waar dat belangrijk én nodig is. Daarbij is er  ook de community waarin je  vragen kan stellen en informatie kan vinden.

Een fijne samenwerking met waardevolle resultaten die écht een verschil maken.

Ik ben er voor mijzelf sterker door geworden. De gesprekken motiveerden mij om stappen te zetten. Bij Vera kreeg ik écht gehoor, écht erkenning op basis van ervaring. Dit heeft mij veel gegeven en ik heb meer energie, rust en evenwicht.
Logo Verlieskundig Kompas
Brenda
De gesprekken hielpen mij het verhaal te normaliseren. Gevoelens mogen er zijn, ik mag mijzelf zijn. Ik sta nu verder en heb meer kracht en energie. Ik beveel Vera van harte aan. Het is een totaalgevoel. Wat maakt iemand tot een goede hulpverlener? Levenswijsheid, deskundigheid, samenhang in gesprekken en begeleiding, het is én én én.
Logo Verlieskundig Kompas

Nicole

Mooie overgangen van luisteren en praten. Je gunt mij de tijd om te praten en te luisteren. Ik voel mij echt een persoon en geen nummer. Ik sta een stuk sterker in mijn schoenen, je kan het aan mij zien. Tip voor anderen: ‘Sta open voor de dingen die gezegd worden. Praat erover. Als je eenmaal praat laat je zoveel los. Over de reacties denk je na.
Logo Verlieskundig Kompas
Petra
Door Verlieskundig Kompas on demand coaching:
  • Vervolg je geïnspireerd  de weg die je bent ingeslagen. Het sterkt jou om samen onderweg te zijn. 
  • Is er persoonlijke groei en ontwikkeling die grip geeft op belemmerende overtuigingen.
  • Ontdek je nieuw toekomstperspectief, waardoor je weer meer energie en zin in het leven hebt.
  • Voel je je veerkrachtig en verbonden, waardoor er ook meer ontspanning is in de  omgang met je naasten.
  • Voel je je gehoord,  gezien en begrepen. Je komt op voor jezelf en maakt duidelijk wat je nodig hebt.
  • Leer je niet loslaten, maar anders vasthouden. Dit zorgt voor een nieuwe balans en evenwicht.
Verlieskundig Kompas

Wat kun je verwachten van mijn coaching

Verlieskundig Kompas

Voortgang koers

Een  positief vervolg met jouw gewenste koers in je leven, werk of dagelijkse activiteiten.
Toekomstperspectief
Een betekenisvol leven waarin jij je fijn voelt, voldoening vindt en nieuw perspectief!
Persoonlijke ontwikkeling door nieuwe inzichten die jou (zelf)vertrouwen geven.
 Je vaart ontspannen jouw eigen gewenste koers. Ook in contact met naasten en relaties.
Verrassende inspiratie motiveert en stimuleert waardoor er meer energie is voor je idealen.
Happy vrouw
Loslaten is anders leren vasthouden. Er is weer zin in het leven en ook ruimte voor plezier.
Logo Verlieskundig Kompas
Het hielp mij erover te praten. Het te delen met iemand die mijn verlies echt begreep. Ik was anders niet zover gekomen.
Verlieskundig Kompas

Je hebt het afgelopen jaar al een mooie koers bepaald tijdens het Verlieskundig Kompas programma. Je wil hier een goed vervolg aan geven zodat dit niet stagneert en/of er een terugval is. Je wil de doelen die belangrijk voor je zijn blijvend aandacht geven. Hierdoor zijn ze betekenisvol aanwezig en geven je leven vorm zoals jij dat wil.


Veel is mogelijk, vertrouwen groeit bij elke stap vooruit. Door jouw kompas te 'herijken' wanneer deze ontregeld dreigt te raken kom jij waar je wil zijn.

Hier werken wij samen aan

Gesprekken

Het inventarisatie gesprek vormt het beginpunt en de basis voor jouw koers tijdens de support. Waar sta je nu en welke doelen hebben aandacht nodig. Helderheid en koersbepaling zorgen voor een goede afstemming en vervolg!

Begeleiding

Tijdens de gesprekken (60-90 min.) worden keuzes bepaald. Regelmatige meting van voortgang en gesprekken dragen bij om de beste resultaten te behalen. Er is aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Verlieskundig Kompas

Coaching on demand

Wanneer er urgente vragen zijn kun je contact opnemen via e-mail, telefoon en Whatsapp. Een luisterend oor is ook extra fijn in perioden waarbij verlies meer aanwezig is en aandacht vraagt. Hierdoor hoef je niet alleen te 'worstelen' op momenten die niet meevallen.

Gesprekken

PMA

PMA gesprekken zijn onderdeel van de Verlieskundig Kompas Methode. Door Progressive Mental Alignment ontwikkel je meer zelfvertrouwen en ervaar je innerlijke rust. Het geeft je meer controle over je leven en draagt bij aan je welzijn en gezondheid.

Verlieskundig Kompas

De eindevaluatie vindt plaats op een leuke locatie in Lochem. Volg je het gehele programma online, dan doen we dit via Zoom. Waar sta je en hoe ga je verder. Hoe integreer je dit duurzaam in je leven en houd je vast wat je hebt behaald. 

Logo Verlieskundig Kompas
De gesprekken motiveerden mij om stappen te zetten. Bij Vera kreeg ik écht gehoor, écht erkenning op basis van ervaring. Dit heeft mij veel gegeven en ik heb meer energie, rust en evenwicht.
Verlieskundig Kompas

Ik ben er voor jou op momenten die moeilijk of belangrijk zijn. Ik werk graag samen met jou aan deze belangrijke vervolgstap.

Verlieskundig Kompas on demand coaching kan zowel in de praktijk plaatsvinden (volgens de corona regels) als online via Zoom. 

De eerste stappen heb je inmiddels gemaakt om te leren leven met verlies. Persoonlijke ontwikkelingen zijn in gang gezet, doorpakken en integreren is nu een mooi en zinvol vervolg.

Gebruik dit exclusieve 'kompas' voor nieuw en duurzaam toekomstperspectief. Dat gun ik jou en ik hoop dat jij het jezelf ook graag geeft.