Vera Duijnisveld

Schrijf je op tijd in! Het kan zo lang de teller loopt!

Gun jezelf deze positieve stap vooruit!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Meld je direct aan!

Verlieskundig Kompas Samen

Webinar actie

Verlieskundig Kompas

Rust & Energie

Meer energie heeft positief gevolg voor werk en dagelijkse activiteiten.
Verlieskundig Kompas

Toekomstperspectief

Door praktische informatie en inzichten ontstaat nieuw perspectief.
Verlieskundig Kompas

Herstel & Eigen kracht

Bewust zijn van kansen en mogelijkheden bevorderen herstel.

Vera Duijnisveld

Leren leven met verlies

Na het overlijden van onze geliefde zoon Sjoerd heb ik een nieuwe invulling aan mijn leven gegeven. Ik volgde de opleiding tot maatschappelijk werker met een verdieping in trauma en verlies. Aansluitend heb ik de praktijk opgezet vanwaaruit het Verlieskundig Kompas is ontstaan, deze is  gevestigd in Lochem (Gelderland).
Ik werk met bewezen methodieken als de oplossingsgerichte methode, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren en PMA (Progressive Mental Alignment). Ik ervaar steeds weer opnieuw hoe waardevol en betekenisvol dit is.


Naast de persoonlijke gesprekken en begeleiding vind ik het een mooie en bijzondere aanvulling om mijn kennis en hulp ook online aan te bieden. Het Verlieskundig Kompas Samen heb ik ontwikkelt met mijn eigen ervaringen in gedachten én wat cliënten mij vertellen. Het sluit daardoor aan op rouw en verlies, geeft herkenning en biedt steun en hoop.

Kennis draagt bij aan inzichten. Dit biedt handvatten en perspectief  om verder te gaan, waardoor een prettig en betekenisvol leven weer mogelijk is.

Bekijk het programma

Verlieskundig Kompas online

Herstel bevordert eigen kracht

Voel jij je eenzaam, niet altijd begrepen en heel erg verdrietig? Loop je vast in het  drukke leven of werk? Nieuw perspectief draagt bij aan herstel, dit heeft positieve gevolgen voor je dagelijkse activiteiten, sociale contacten én werkplezier.

Bij het Verlieskundig Kompas Samen programma bereik je in zeven stappen resultaat. Het is een fijn en goed online programma om thuis in je eigen tijd en tempo te doorlopen. Daarbij krijg je als bonus drie Zoom bijeenkomsten verdeeld over 7 weken na aanvang, waarbij vragen gesteld kunnen worden en ervaringen gedeeld.

Het is heel geschikt voor mensen die graag een stap vooruit willen zetten na het verlies van een dierbare en het ook fijn vinden om dit  samen te doen.

Wat vertellen anderen 

Ik ben er voor mijzelf sterker door geworden. De gesprekken motiveerden mij om stappen te zetten. Bij Vera kreeg ik écht gehoor, écht erkenning op basis van ervaring. Dit heeft mij veel gegeven en ik heb meer energie, rust en evenwicht.
Logo Verlieskundig Kompas

Brenda

De gesprekken hielpen mij het verhaal te normaliseren. Gevoelens mogen er zijn, ik mag mijzelf zijn. Ik sta nu verder en heb meer kracht en energie. Ik beveel Vera van harte aan. Het is een totaalgevoel. Wat maakt iemand tot een goede hulpverlener? Levenswijsheid, deskundigheid, samenhang in gesprekken en begeleiding, het is én én én.
Logo Verlieskundig Kompas

Nico

Mooie overgangen van luisteren en praten. Je gunt mij de tijd om te praten en te luisteren. Ik voel mij echt een persoon en geen nummer. Ik sta een stuk sterker in mijn schoenen, je kan het aan mij zien. Tip voor anderen: ‘Sta open voor de dingen die gezegd worden. Praat erover. Als je eenmaal praat laat je zoveel los. Over de reacties denk je na.
Logo Verlieskundig Kompas

Petra

In je eigen omgeving werken aan herstel?

Rouwbegeleiding

Ontdek nieuw perspectief

Verlieskundig Kompas Samen biedt informatie, handvatten, inzichten, inspiratie en steun  na verlies van een kind, partner of dierbare. Het is fijn om dit programma te volgen wanneer jij voelt dat je graag een eerste stap vooruit wil maken, maar dit graag in je eigen omgeving wil doen, op de tijd die jou goed uitkomt. 

Er zijn gezamenlijke online bijeenkomsten waarin jij vragen kan stellen en andere ervaringen kan horen.


Door kennis over rouw en de gevolgen, het maken van opdrachten en hierop terugkijken word je bewust wat helpende activiteiten en mogelijkheden zijn om verder te gaan. 

Dit bevordert herstel waardoor de eigen kracht toeneemt. Er is meer rust, energie en toekomstperspectief met positief gevolg voor werk en dagelijkse bezigheden.

Hoe ziet het programma er uit?

Het online programma bestaat uit zeven stappen. Het is een aanvulling op alle dingen die je al ondernomen hebt. Je kan het programma zien als een expeditie: je gaat op onderzoekingstocht naar inzichten en inspiratie. In zeven stappen deel ik mijn kennis en visie met jou door filmpjes, artikelen en opdrachten. Hierdoor ontvang je waardevolle informatie die uitnodigen tot het nemen van stappen. Natuurlijk is het niet zo dat je na dit programma het verlies verwerkt hebt en de rouw over is. Dat kan niet, wel heb je dan nieuwe inzichten en handvatten gekregen die helpen bij het leren leven met verlies en dát biedt toekomstperspectief!
Rouwbegeleiding

1. Inleiding & Voorbereiding

Hoe werkt het programma, op welke manier ga je goed aan de slag.

2. Kennis & Bewustwording

Informatie over verlies en verder gaan. Waar moet je ook aandacht aan geven?

3. Durf & kracht

Hierin leer je over de nieuwe visie op rouw, over herinneringen, eigen kracht en herstel.

4. Grenzen & Uitdaging

Er komt veel op je af na verlies. Hoe bewaak je hierbij je grenzen en zorg je goed voor jezelf?


5. Behalen & Bereiken

'Loslaten en 'anders leren vasthouden.' Op welke manier ga je om met heimwee en gemis?

6. Inspiratie & Veranderwensen

Aanpassen aan veranderingen. Hoe doe je dat, wat helpt daarbij en waar moet je op letten?


Coaching sessie

Tot slot 7. Bestemming & Perspectief

Je krijgt tips om nieuwe inzichten vast te houden en aandacht te geven: focus op nieuw perspectief.

Vera Duijnisveld
€ 750,-
€ 297,-

Verlieskundig Kompas Samen

Je krijgt hierbij:

  • Het Verlieskundig Kompas online programma 'Ontdek Nieuw Perspectief (drie maanden toegang).

Bonus:

  • Gedurende het Verlieskundig Kompas Samen programma drie keer een Zoom bijeenkomst voor vragen en het delen van ervaringen t.w.v. €75,-.
  • Een half jaar lidmaatschap voor de Verlieskundig Kompas online community t.w.v. €110,-
  • Mini training 'In 5 stappen meer rust & energie na verlies' t.w.v. €75,-.


Wat bereik je nog meer

Meer rust

Door aandacht voor ontstpanning is er meer rust, balans en evenwicht.

Meer begrip

Erkenning en herkenning zorgen voor meer begrip voor verlies en de gevolgen.

Meer energie

Meer energie ontstaat door stap voor stap nieuw perspectief te ontdekken.

Bevordert herstel

Nieuwe inzichten dragen bij aan herstel met positief gevolg voor jouw dagelijks leven.

Geeft richting

Het online programma werkt verhelderend en geeft richting aan jouw doel.

Acceptatie nieuwe fase

Door bewustwording en groei is er acceptatie van de nieuwe levensfase.
Logo Verlieskundig Kompas

Daphne

Het motiveerde mij om stappen te zetten

Het is zeker de moeite waard om ermee aan de slag te gaan. Je kan weer verder!
Rouwbegeleiding

Maak nu een stap vooruit!

Jouw investering voor dit  fijne en informatieve  programma is  €297,-. Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen.


Wat krijg je hier allemaal voor:

  • Het Verlieskundig Kompas online programma (3 maanden toegang).

Bonus:

  • Gedurende het Verlieskundig Kompas Samen programma drie keer een Zoom bijeenkomst voor vragen en het delen van ervaringen t.w.v. €75,-.
    • Een half jaar lidmaatschap voor de Verlieskundig Kompas online community t.w.v. €110,-.
    • Mini training 'In 5 stappen meer rust & energie na verlies' t.w.v. €75,-.
Logo Verlieskundig Kompas
Het online programma Ontdek Nieuw Perspectief was voor mij verhelderend. Het 'zet je aan het werk', je moet stappen zetten. Ook al struikel je, je kan weer opnieuw beginnen. Het geeft richting naar een einddoel. Als er obstakels zijn wordt je die bewust, waardoor je ook weer verder kan. Het helpt om stil te staan waar je je bevindt, vandaar uit krijg je weer nieuwe energie om verder te gaan en stappen te zetten: 'Van wanhoop naar hoop.'  Het programma gaf mij bewustwording en groei; het hielp mij mijn nieuwe levensfase te accepteren. Het is zeker de moeite waard om ermee aan de slag te gaan. Je kan verder!  

Mw. D.

Vera Duijnisveld

Ben jij er klaar voor?

Wil jij graag die stap vooruit zetten, maar vind je het ook fijn om dit in je eigen omgeving te doen en daarbij ervaringen van anderen te horen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om dit online programma te volgen én de bonussen te ontvangen!

Na aanmelding ontvang je een bevestiging én een mailbericht om de bestelling af te ronden (geen bericht ontvangen, kijk dan even in je Spam-vak of bij de ongewenste e-mails).

Je krijgt dan je eigen gebruikersnaam en wachtwoord waarmee je direct toegang hebt tot de Verlieskundig Kompas community.