Vera Duijnisveld

Vera Duijnisveld

Verlieskundig coach

Vera Duijnisveld

Ervaringen en vervolg

Ik ben Vera Duijnisveld, getrouwd en moeder van drie kinderen.

De opleiding tot maatschappelijk werker heb ik aan de Hanzehogeschool te Groningen gevolgd. Tijdens de Honours Specialisatie in het vierde leerjaar mocht ik werken aan excellentieontwikkeling. Ik kreeg daarbij de prachtige kans om mijn praktijk vorm te geven.  Deze is voortgekomen uit mijn eigen ervaringen om na verlies verder te gaan.

Verlieskundig Kompas

Het verlies van mijn zoon en dierbaren

Mijn zus en ouders zijn overleden en in 2005 overleed onze geliefde zoon Sjoerd op 18-jarige leeftijd door een verkeersongeval. Na dit intens ingrijpende en verdrietige verlies heb ik een nieuwe invulling aan mijn leven gegeven.  Als verlieskundig coach help ik nu nabestaanden na het verlies van hun kind, partner of dierbare, om hun leven weer vorm te geven.


Mijn ervaringsdeskundigheid in combinatie met mijn professionele achtergrond versterken deze hulpverlening. Het is mijn passie en ik ervaar steeds weer opnieuw hoe waardevol en betekenisvol dit is, zeker na ingrijpend verlies.

Vera Duijnisveld

Als verlieskundig coach  bied ik gesprekken en begeleiding aan na het overlijden van een kind, partner of dierbare. Het is mijn passie om te inspireren en bij te dragen aan nieuw toekomstperspectief. Dit is enorm belangrijk om weer zin in het leven te hebben waarbij er weer meer plezier en ontspanning is in contact met naasten, vrienden en collega's.

Vera Duijnisveld
Vera Duijnisveld

Wat belangrijk is

Ik vind het belangrijk erkenning te geven aan de gevolgen van verlies. Daarnaast vind ik het belangrijk om aandacht te hebben voor de kansen en mogelijkheden die er zijn, deze bieden het zo belangrijke nieuwe perspectief. Elk mens heeft eigen kracht, bewustwording hiervan vind ik belangrijk. Het doet recht aan mensen en geeft respect. Door gebruik te maken van deze veerkracht help ik nabestaanden hun leven weer vorm te geven na verlies.

De persoonlijke gesprekken en begeleiding maken hierbij het verschil: het geeft maatwerk waardoor doelen behaald worden.

Wat kun je van mij en mijn programma verwachten

Intakegesprek

In een fijne, vertrouwde en ontspannen sfeer maken we kennis met elkaar.

Begeleidingsgesprekken

De gesprekken vinden plaats in Lochem óf online. Ze sluiten aan op jouw persoonlijke situatie.

Evaluaties

De tussen- en eindevaluatie laat zien waar jij nu staat en welke resultaten er zijn behaald.

E-coaching

Vragen kunnen via e-mail gesteld worden.

Coachingsessies

Je krijgt telefonische coachingsessies.

Materialen

Je ontvangt een bewaarmap voor opdrachten en werkbladen.
Leden verlieskundig kompas

Community

Gedurende het programma krijg je een lidmaatschap van de community.

Verrassing

Onderweg naar jouw doel ontvang je diverse verrassingen die jou verder helpen.

Follow-up gesprek

Om behaalde resultaten vast te houden krijg je na afloop een follow-up gesprek.
Verlieskundig Kompas

Mijn ervaring kan jouw oplossing zijn

Gedurende mijn opleiding heb ik gewerkt bij het algemeen maatschappelijk werk, waar ik mij verdiept heb in trauma en verlies. Bij de vereniging Ouders Overleden Kind (OOK) heb ik een training voor contactouders gevolgd, waarbij aandacht voor individuele gespreksvoering en begeleiding van groepsgesprekken.

Daarbij  maak ik gebruik van methodes uit de verlieskunde, NLP en PMA (Progressive Mental Alignment) en werk ik graag met de oplossingsgerichte methode. Hierbij wordt in een positieve sfeer en toekomstgericht het doel besproken. 

Hoe jij met verlies omgaat heeft ook te maken met wie jij als persoon bent, met al jouw ervaringen. Ik heb diverse programma’s ontwikkeld die bijdragen aan nieuw toekomstperspectief en steun geven waar dit nodig is. Dit heeft waardevolle positieve gevolgen voor jezelf, relaties, werk en dagelijks leven.

Een kijkje in de praktijk

Een fijne en gezellige werkplek vind ik belangrijk. Je voelt je er gelijk thuis en welkom. Er is vertrouwen waardoor er openhartige gesprekken zijn. Het Verlieskundig Kompas programma met zijn verrassende extra's, zorgt voor andere invalshoeken en nieuwe inzichten. Het is daarom niet alleen boeiend, leerzaam, afwisselend én inspirerend, maar ook erg leuk om aan deel te nemen. Al heb je een drukke baan, het is voor iedereen haalbaar en in te passen door de persoonlijke afstemming op jouw situatie. Het kan ook geheel online gevolgd worden, waarbij je ook toegang hebt tot de Verlieskundig Kompas community!

Cliëntreactie's over mijn programma's

Ik ben er voor mijzelf sterker door geworden. De gesprekken motiveerden mij om stappen te zetten. Bij Vera kreeg ik écht gehoor, écht erkenning op basis van ervaring. Dit heeft mij veel gegeven en ik heb meer energie, rust en evenwicht.
Review

J.

Het hielp mij erover te praten. Het te delen met iemand die mijn verlies echt begreep. Ik was anders niet zover gekomen.
Review

Ria

Mooie overgangen van luisteren en praten. Je gunt mij de tijd om te praten en te luisteren. Ik voel mij echt een persoon en geen nummer. Ik sta een stuk sterker in mijn schoenen, je kan het aan mij zien.
Review

B.

Een e-boek over verlies, daarbij ontvang je adviezen en tips die helpen bij leren leven met verlies.

Klik op de button om het e-book: 'Leren leven met het verlies van je kind, partner of dierbare. Met begrip, steun en hulp je leven opnieuw vorm geven'  aan te vragen.
50%
Gratis e-book
Verlies van je kind, partner of dierbare
Verlieskundig Kompas

Heb jij nog vragen neem gerust contact met mij op

De eerste stap is vaak de moeilijkste, heel begrijpelijk. Toch is het belangrijk om kansen niet te laten lopen op momenten dat ze het meest waardevol zijn. Heb je vragen of twijfel je of hulp geschikt is voor jou, neem dan gerust vrijblijvend contact op.