Uitslag ontspanning

De doorzetter

 Af en toe stilstaan is ook vooruitgang

Kijk hier voor een goed vervolg

Meer tijd & aandacht

Dit herken je vast. Je bent op de goede weg vooruit, een echte doorzetter, wel zou  meer tijd en aandacht voor jezelf  jou goed doen. Verlies leren dragen vraagt tijd en energie. Er zijn momenten waarop dit meer voelbaar is, rouw en vermoeidheid zijn dan meer op de voorgrond. Het is goed om je dit bewust te zijn en dan te kijken wat jou hierbij kan helpen. Even pauze nemen, afleiding, een wandeling of een weekend weg. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, dat weet je.

Misschien is het lastig om in je drukke leven aandacht te geven aan meer ontspanning. Toch kan een kleine stap al een positief gevolg hebben. Een nieuwe routine die je opbouwt in je dagelijks leven, het gaat dan als vanzelf. De mini training 'In 5 stappen meer rust & energie na verlies' is hier een mooie eerste actie voor. Lees er hieronder meer over of over de andere mogelijkheden die er zijn als je graag hulp wil bij een positieve stap vooruit.

Voor een goed vervolg

Mini training

Verlieskundig Kompas mini-training 'In 5 stappen meer rust & energie na verlies.' 

Gedurende 5 dagen krijg je elke dag toegang tot een nieuwe les met een kleine haalbare opdracht. Je neemt dan tijd voor jezelf om aandacht te geven aan ontspanning.

 Door dit te herhalen wordt dit een dagelijkse goede gewoonte.


Online


Verlieskundig Kompas online biedt handvatten, inzichten, inspiratie en steun.

 Het is fijn om dit online programma te volgen wanneer jij voelt dat je graag een stap vooruit wil maken.

 Tijdelijk krijg je er als bonus één online coaching sessie bij voor vraag & antwoord.


Persoonlijk

Verlieskundig Kompas programma biedt naast een online informatief gedeelte persoonlijke gesprekken. Het  is specifiek gericht op jouw verlies, situatie en veranderwensen.

 Als je hier vragen over hebt mail dan naar info@verlieskundigkompas.nl Het programma kan ook geheel online gevolgd worden, we spreken elkaar dan via Zoom.

Zorg goed voor jezelf!