Verlieskundig Kompas

Verlieskundig Kompas coachsessie

Maak kennis met coaching na verlies door een coachsessie

Gelijk aanmelden
Verlieskundig Kompas

Fijne relaties

Inzichten voor fijne ontspannen omgang met naasten en collega's.
Verlieskundig Kompas

Toekomstperspectief

Door inspirerende gesprekken een positieve stap vooruit.
Verlieskundig Kompas

Veerkracht

Bewust zijn van kansen en mogelijkheden bevorderen herstel.

Vera Duijnisveld

Leren leven met verlies

Na het overlijden van onze geliefde zoon Sjoerd heb ik een nieuwe invulling aan mijn leven gegeven. Ik volgde de opleiding tot maatschappelijk werker met een verdieping in trauma en verlies. Aansluitend heb ik de praktijk opgezet vanwaaruit het Verlieskundig Kompas is ontwikkeld, deze is  gevestigd in Lochem.

Ik werk met bewezen methodieken als de oplossingsgerichte methode, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren en PMA (Progressive Mental Alignment). De combinatie van ervaringsdeskundigheid én een professionele achtergrond versterken de hulpverlening. Ik ervaar steeds weer opnieuw hoe waardevol en betekenisvol dit is.

Naast de persoonlijke gesprekken en begeleiding vind ik het een mooie en bijzondere aanvulling om mijn kennis en hulp ook online aan te bieden. De  programma's heb ik ontwikkeld met mijn eigen ervaringen in gedachten én wat cliënten mij vertellen. Het sluit daardoor aan op rouw en verlies, geeft herkenning en biedt steun en hoop.

Kennis draagt bij aan inzichten. Dit biedt handvatten en perspectief  om verder te gaan, waardoor een prettig en betekenisvol leven weer mogelijk is.

Verlieskundig Kompas

Hoe maak je een positieve stap vooruit

Na het ingrijpende verlies van je kind, partner of dierbare, wordt er veel van je gevraagd. Na de uitvaart zijn er nog veel andere regelzaken én heb je ook je andere verantwoordelijkheden. Wanneer je merkt dat je dreigt vast te lopen in je dagelijkse activiteiten en/of werk dan is het belangrijk hier aandacht aan te geven om een burn out te voorkomen.

Soms is het moeilijk om hulp te vragen, bijvoorbeeld:

 1.  Je vindt dat je het zelf zou moeten kunnen.
 2.  Je hebt niet veel vertrouwen in hulpverlening door een eerdere minder goede ervaring.
 3. Je weet niet echt wat je dan kan verwachten of hoe dat gaat, het lijkt daardoor niet echt wat voor jou..

Dit gezegde ken je vast: 'Onbekend maakt onbemind.'

Wanneer jij voelt dat je hulp nodig hebt bij een positieve stap vooruit, maar hierover ook stress ervaart, maak dan gebruik van deze mogelijkheid.

Een eenmalige coachsessie geeft jou inzicht in mijn werkwijze en wat dit voor jou kan betekenen

Gun jezelf deze kans op een beter vervolg. Je kan dan ook beter een juiste keuze maken op welke manier je verder wil gaan.

Maak gebruik van de actieprijs voor een coachsessie en plan je afspraak in.

Wat vertellen anderen

Ik ben er voor mijzelf sterker door geworden. De gesprekken motiveerden mij om stappen te zetten. Bij Vera kreeg ik écht gehoor, écht erkenning op basis van ervaring. Dit heeft mij veel gegeven en ik heb meer energie, rust en evenwicht.
Review

J.

De gesprekken hielpen mij het verhaal te normaliseren. Gevoelens mogen er zijn, ik mag mijzelf zijn. Ik sta nu verder en heb meer kracht en energie. Ik beveel Vera van harte aan. Het is een totaalgevoel. Wat maakt iemand tot een goede hulpverlener? Levenswijsheid, deskundigheid, samenhang in gesprekken en begeleiding, het is én én én.
Review

Nico

Mooie overgangen van luisteren en praten. Je gunt mij de tijd om te praten en te luisteren. Ik voel mij echt een persoon en geen nummer. Ik sta een stuk sterker in mijn schoenen, je kan het aan mij zien. Tip voor anderen: ‘Sta open voor de dingen die gezegd worden. Praat erover. Als je eenmaal praat laat je zoveel los. Over de reacties denk je na.
Review

B.

Samen in gesprek

Vera Duijnisveld

Wat levert dit gesprek jou op

 • Je begrijpt beter wat je kan verwachten met hulp en hoe dit gaat.
 • Je kan  vragen stellen en twijfels delen.
 • De herkenning en erkenning doet je goed net zoals het advies.
 • Het delen van ervaringen kan een opluchting zijn.
 • Je voelt je gehoord en meer begrepen, je ziet meer kansen en mogelijkheden.
 • Als het van toepassing is vertel ik over mijn programma's die helpen bij leren leven met verlies.

Door alle informatie krijg je nieuwe inzichten waardoor duidelijk wordt welke keuze jij wil en kan maken voor een positieve stap vooruit!

Review

Ria

Eindelijk kon ik het delen met iemand anders

Het hielp mij erover te praten. Het te delen met iemand die mijn verlies echt begreep. Ik was anders niet zover gekomen.
Coachsessie
€ 150,-
€ 75,-

Verlieskundig Kompas coachsessie

 • Een  persoonlijk gesprek via Zoom of telefonisch met tijd en aandacht voor jou (45/60 minuten).
 • Na aanmelding ontvang je een mail met een link om een afspraak in mijn agenda te plannen. Niets ontvangen? Kijk dan of deze niet bij je Spam is terecht gekomen.

Voor bedrijven ex btw, een offerte kan aangevraagd worden.