Verlieskundig Kompas

Verlieskundig Kompas basis

Met steunende gesprekken en praktische handvatten  nieuw perspectief

Gelijk naar inhoud
Verlieskundig Kompas

Fijne relaties

Inzichten voor fijne ontspannen omgang met naasten en collega's.
Verlieskundig Kompas

Toekomstperspectief

Door inspirerende gesprekken een positieve stap vooruit.
Verlieskundig Kompas

Veerkracht

Bewust zijn van kansen en mogelijkheden bevorderen herstel.

Vera Duijnisveld

Leren leven met verlies

Na het overlijden van onze geliefde zoon Sjoerd heb ik een nieuwe invulling aan mijn leven gegeven. Ik volgde de opleiding tot maatschappelijk werker met een verdieping in trauma en verlies. Aansluitend heb ik de praktijk opgezet vanwaaruit het Verlieskundig Kompas is ontwikkeld, deze is  gevestigd in Lochem.

Ik werk met bewezen methodieken als de oplossingsgerichte methode, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren en PMA (Progressive Mental Alignment). De combinatie van ervaringsdeskundigheid én een professionele achtergrond versterken de hulpverlening. Ik ervaar steeds weer opnieuw hoe waardevol en betekenisvol dit is.

Naast de persoonlijke gesprekken en begeleiding vind ik het een mooie en bijzondere aanvulling om mijn kennis en hulp ook online aan te bieden. De  programma's heb ik ontwikkeld met mijn eigen ervaringen in gedachten én wat cliënten mij vertellen. Het sluit daardoor aan op rouw en verlies, geeft herkenning en biedt steun en hoop.

Kennis draagt bij aan inzichten. Dit biedt handvatten en perspectief  om verder te gaan, waardoor een prettig en betekenisvol leven weer mogelijk is.

Gesprekken en begeleiding

Wat geeft steun na verlies:

Verlieskundig Kompas basis

Het Verlieskundig Kompas basis programma biedt telefonisch of via Zoom zeven steunende gesprekken die bijdragen aan nieuw perspectief na het verlies van een kind, partner of dierbare. 

Het helpt jou met praktische handvatten en nieuwe inzichten waardoor je een positieve stap vooruit kan maken.

Het is leren leven met en-en: aandacht voor gemis naast de goede dingen die er ook zijn. Als jij graag een positieve verandering wil in je dagelijks leven met behulp van online ondersteunende gesprekken, dan is dit programma geschikt voor jou. 

Wanneer jij graag  meer persoonlijke gesprekken wil én een persoonlijk plan voor  duurzame positieve veranderingen in je leven, kijk dan bij het Verlieskundig Kompas jaarprogramma. Het is een exclusief programma waarbij er in moeilijke periodes extra aandacht en tijd voor jou mogelijk is.

Wat vertellen anderen

Ik ben er voor mijzelf sterker door geworden. De gesprekken motiveerden mij om stappen te zetten. Bij Vera kreeg ik écht gehoor, écht erkenning op basis van ervaring. Dit heeft mij veel gegeven en ik heb meer energie, rust en evenwicht.
Review

J.

De gesprekken hielpen mij het verhaal te normaliseren. Gevoelens mogen er zijn, ik mag mijzelf zijn. Ik sta nu verder en heb meer kracht en energie. Ik beveel Vera van harte aan. Het is een totaalgevoel. Wat maakt iemand tot een goede hulpverlener? Levenswijsheid, deskundigheid, samenhang in gesprekken en begeleiding, het is én én én.
Review

Nico

Mooie overgangen van luisteren en praten. Je gunt mij de tijd om te praten en te luisteren. Ik voel mij echt een persoon en geen nummer. Ik sta een stuk sterker in mijn schoenen, je kan het aan mij zien. Tip voor anderen: ‘Sta open voor de dingen die gezegd worden. Praat erover. Als je eenmaal praat laat je zoveel los. Over de reacties denk je na.
Review

B.

Hier werken wij aan:

Verlieskundig Kompas

Samen en niet alleen..

Door de gesprekken die wij samen hebben, zie  je meer kansen en mogelijkheden. De herkenning en erkenning is fijn. Het helpt om obstakels of lastige ervaringen te bespreken. 

  • Je ontdekt nieuw toekomstperspectief, waardoor je weer meer zin in het leven hebt.
  • Je voelt je veerkrachtig, meer verbonden en je hebt meer energie, waardoor er ook meer ontspanning is in de  omgang met naasten en collega's.
  •  Je voelt je gehoord,  gezien en meer begrepen. Je komt op voor jezelf en maakt duidelijk wat je nodig hebt.
Review

Ria

Eindelijk kon ik het delen met iemand anders

Het hielp mij erover te praten. Het te delen met iemand die mijn verlies echt begreep. Ik was anders niet zover gekomen.
Vera Duijnisveld

Verlieskundig Kompas basis

  • De gesprekken worden afgestemd op jouw verlies en situatie en maken écht een verschil.
  • Er is geen reistijd door het online contact en afspraken worden in overleg afgestemd.
  • Door nieuwe inzichten en praktische handvatten ontdek je nieuw perspectief wat positieve gevolgen heeft voor je dagelijks leven.
Review

J.

Ik ben er voor mijzelf sterker door geworden.

De gesprekken motiveerden mij om stappen te zetten. Bij Vera kreeg ik écht gehoor, écht erkenning op basis van ervaring. Dit heeft mij veel gegeven en ik heb meer energie, rust en evenwicht.

Wil jij graag meer informatie?

Als jij geïnteresseerd bent in dit programma, plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in via de button. Ik luister naar jouw verhaal en we bespreken wat er nodig zou zijn voor een positieve verandering in je leven.