Rust & Energie

De toegewijde

 Zelfzorg is belangrijk bij leren leven met verlies

Wat je nu kunt doen

Tijd voor jezelf

De uitslag van de test is voor jou vast geen verrassing. Het bevestigt wat je al vaker voelt en denkt: 'Meer rust en ontspanning zou heel fijn zijn.' Het verlies, rouw en daarbij het dagelijks leven vraagt veel tijd en energie. Begrip en steun is er niet altijd. Het kan zijn dat je veel zorg en aandacht geeft aan de mensen om je heen of je werk, je bent heel zorgzaam en toegewijd. Hierdoor kom je minder goed toe aan tijd voor jezelf.

Het is heel mooi dat je daar nu bij stil staat. Misschien heb je hierover ook contact met je huisarts of heb je met een goede vriend(in) gepraat over wat jou bezighoudt. Het is belangrijk goed voor jezelf te zorgen, dat weet je. Schuldgevoelens zijn daarbij echt niet nodig. Wanneer jij tijd en aandacht geeft aan jezelf kun je ook meer voor een ander betekenen.


Wat kun je nu doen?

Als jij graag een positieve stap vooruit wil maken, begin dan met de online mini-training 'In 5 stappen meer rust & energie na verlies.' Gedurende 5 dagen krijg je elke dag toegang tot een nieuwe les met een kleine haalbare opdracht. Je neemt dan tijd voor jezelf om aandacht te geven aan ontspanning.Je krijgt twee maanden toegang tot de training dus er is genoeg tijd om hiermee écht aan de slag te gaan.


Wat betekent dit voor jou?

  • Training in je eigen omgeving op de tijd die jou goed uitkomt.
  • Tijd en aandacht voor jou én wat belangrijk is.
  • Een haalbare en positieve stap vooruit in 5 dagen.
  • Twee maanden lang toegang tot de training.

Bonus: Twee maanden lang toegang tot de Verlieskundig Kompas community!


De mini training heeft een waarde van 75,00 euro, maar omdat jij de test hebt gemaakt krijg je deze nu met 50% korting!

Zelfzorg ook voor jou!