Uitslag veerkracht

De veerkrachtige

 Leren leven met verlies

Kijk hier voor een goed vervolg

Nieuw perspectief

Bij leren leven met verlies is zelfzorg belangrijk om voldoende rust & energie te hebben, dat weet je. Het is fijn als je hierbij ook steun uit je omgeving ervaart en je dagelijkse activiteiten kan doen. Jij hebt al stappen gezet en laat veerkracht zien. Verlies leren dragen vraagt tijd en er zijn perioden waarop dit meer voelbaar is. Begrip hiervoor is niet altijd vanzelfsprekend, zeker als het verlies al langer geleden is.

Misschien heb jij je leven al weer opnieuw vorm kunnen geven na je verlies, dat is heel mooi. Het zou ook kunnen zijn dat je goed op weg bent, maar graag hulp wil hebben bij het vervolg. Er zijn nog lastige obstakels waar je mee om moet gaan en/of meer ontspanning is ook welkom. Wanneer je het fijn vindt om aandacht te geven aan rouw en verlies en wat voor jou belangrijk is, dan zijn er verschillende mogelijkheden.

Voor een goed vervolg

Mini training

Verlieskundig Kompas mini-training 'In 5 stappen meer rust & energie na verlies.' 

Gedurende 5 dagen krijg je elke dag toegang tot een nieuwe les met een kleine haalbare opdracht. Je neemt dan tijd voor jezelf om aandacht te geven aan ontspanning.

 Door dit te herhalen wordt dit een dagelijkse goede gewoonte.

Online

Verlieskundig Kompas online biedt handvatten, inzichten, inspiratie en steun.

 Het is fijn om dit online programma te volgen wanneer jij voelt dat je graag een stap vooruit wil maken.

 Tijdelijk krijg je er als bonus één online coachingsessie bij voor vraag & antwoord.

Persoonlijk

Verlieskundig Kompas programma biedt naast een online informatief gedeelte persoonlijke gesprekken. Het  is specifiek gericht op jouw verlies, situatie en veranderwensen.

 Als je hier vragen over hebt mail dan naar info@verlieskundigkompas.nl Het programma kan ook geheel online gevolgd worden, we spreken elkaar dan via Zoom.

Aandacht & tijd voor jou!